В Одесі "чорні ріелтори" допомогли "приватизувати" десятки МАФів

В Одесі виявили десятки МАФів, які за допомогою "чорних ріелторів" переоформили свої об'єкти у капітальні будівлі.

Про це повідомив начальник Одеського ДАБК Олександр Авдєєв, повідомляють місцеві ЗМІ.

Цікаво, що деяких, нібито, і зовсім не існує: їх демонтували або на місці працює тільки лоток. Зараз комісія перевірять близько 30-ти таких фактів. Уже це зробили з об'єктами за адресами: Королева, 43, 80/1, 85г, Левітана, 118а, Офіцерська, 40, Небесної сотні, 14а / 4н, Вавилова, 50д, Костанді, 162/3 та інші. Вони значаться як приватна власність.

Керівник ДАБК зазначив, що поки немає матеріально-технічної бази для виконання приписів щодо демонтажу. Він має намір просити депутатів виділити фінансування на ці роботи. Крім того, він запропонував залучити працівників "Муніципальної варти" до охорони посадових осіб під час демонтажу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Дніпрі промишляла група "чорних ріелторів", які забирали у людей право власності на нерухомість, а самі незаконно утримували їх у власних будинках.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

52

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом