Під Києвом інженер привласнив гроші, які повинні були піти на ремонт дахів

Під Києвом недобросовісний підрядник привласнив гроші шляхом підроблення, які повинні були піти на ремонт дахів.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Київської області.

"Прокуратура звернулася з позовом до Господарського суду Києва, в якому вимагає стягнути з товариства майже півмільйона гривень збитків, викликаних невиконанням умов договорів підряду у сфері землеустрою, укладених в період з 2013 по 2015 роки з Підгірцівською сільською радою Обухівського району", - повідомили у правоохоронних органах.

Як стало відомо, КП "УЖКГ "Гостомель" уклало договір з капітального ремонту дахів будинків з приватним підприємством у Гостомелі під Києвом. Підозрюваний інженер підробив акти приймання виконаних будівельних робіт. Своїми діями він завдав шкоди на 200 тис. грн.

Як повідомили у прокуратурі, директору підприємства-підрядника теж повідомлено про підозру.

НЕРУХОМІ раніше писали, що в Україні у зв'язку з карантином почастішали випадки шахрайства з орендою нерухомості. У мережі з'явилися тисячі оголошень, але більшість з них розміщують саме шахраї

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

46

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом