Ландшафтний парк в ЖК STANFORD – ідеальне місце для відпочинку та роботи

Для внутрішнього парку ЖК STANFORD від забудовника Perfect Group було запозичене традиційне зонування університетських містечок.

Як наголошується на сайті житлового комплексу, двір буде закритий від машин і сторонніх. Зате тут передбачені складові, які зроблять парк місцем сили: простором для відпочинку і роботи, усамітнення та спілкування, розваг і роздумів.

"Stanford - це сучасний будинок, який має амбіції стати легендою, функціональною класикою, новою архітектурною домінантою Печерська на одній хвилі з раціональним підходом до організації житлового простору", - підкреслює забудовник.

Проєктувальники також відзначають, що в парку Stanford знайдеться місце для кожного жителя і для будь-яких цікавих подій. Так, тут буде тіниста алея, газони, на яких можна буде займатися йогою і спортом, різні майданчики для дітей, сухий фонтан, вуличний кінотеатр і багато іншого.

Архітекторів надихнули образи інтелектуальної Америки – квінтесенція свободи і розвитку, стриманості і елегантності. "Це відображення особливого способу життя за зразком світових проектів, які об'єднують функціональність з естетикою класицизму", - йдеться на сайті ЖК.

Oб'єкти:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

99

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом