Як створювати застосунки для архітекторів розповість доцентка з США

1 хв

Доцентка американської Школи архітектури при університеті Принстона Ерін Беслер прочитає для українців лекцію "Створення додатків для творців архітектури".

На її думку, сьогодні архітектурна сфера потребує нових цифрових майданчиків, на яких можна показувати свої роботи, ділитися досвідом. Лекція відбудеться 26 січня у рамках курсу з урбаністики, який організувала громадська організація STEM is FEM у рамках програми "Мріємо та діємо".

Ерін Беслер отримала стипендію художників США в галузі архітектури та дизайну у 2019 році, її роботи виставлялися на міжнародних майданчиках: на бієнале у Шеньчжені та Гонконгу. Беслер є також співзасновником студії Besler & Sons, яка займається проєктуванням будівель, організацією виставок та створенням інтер'єрів. Її роботи публікували такі видання як The New York Times Magazine, Dezeen, Architect Magazine.

Ерін зазначає, що архітектура не обмежується кресленнями та будівництвом. Тому Besler & Sons приділяє велику увагу створенню комфортного цифрового простору, де професіонали та любителі могли б виражати себе.

На лекції Ерін Беслер розповість про створення зручних інтерактивних додатків, де художники можуть ділитися власними роботами, обмінюватися знаннями та спілкуватися зі своєю аудиторією. Захід відбудеться 26 січня о 18:00. Реєстрація на нього обов'язкова та доступна за посиланням.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

80

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом