В США ухвалили будівництво найвищого хмарочоса в країні. Фото

В США було схвалено запит на отримання дозволу на збільшення висоти хмарочоса, який має намір стати найвищим у США з розташованням в Оклахома-Сіті.

Як повідомляє Dezeen, планувальна комісія Оклахома-Сіті схвалила запит на збільшення висоти Legends Tower, надвисокого хмарочоса, який планують побудувати в Оклахома-Сіті.

Архітектурна студія AO та девелопер Matteson Capital оголосили про свою пропозицію на початку цього року, яка передбачала збільшення початкової висоти вежі у 533 метри до 581 метру, витіснивши спроєктований SOM One World Trade Center у Нью-Йорку, висотою 541 метр.

За даними компанії Matteson Capital, остаточне голосування планується в міській раді в червні.

"Від імені AO ми надзвичайно раді, що Комісія з планування Оклахома-Сіті одноголосно схвалила запит на необмежену висоту і надала команді розробників можливість вести переговори щодо комплексної програми", - сказав керуючий партнер AO Роб Будетті (Rob Budetti).

Це частина ширшого багатофункціонального проєкту Boardwalk у Бріктауні, який включає три затверджені вежі заввишки у 105 метрів, в основі яких розмістяться торгові площі.

"Після завершення будівництва набережна в Бріктауні, безсумнівно, принесе місту визнання, на яке воно заслуговує, встановивши новий стандарт міських інновацій та архітектурної досконалості", - сказав Будетті.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, у Чикаго завершилося будівництво хмарочоса 1000 М, спроєктованого покійним німецько-американським архітектором Гельмутом Яном. Житловий комплекс розташований в історичному районі міста Мічиган-авеню, після початку будівництва у 2019 році досяг остаточної висоти 240 м. Бетонні конструкції хмарочоса, спроєктовані архітектурною студією Jahn, вже добудовані, і найближчим часом буде закінчено роботи з оздоблення скляного фасаду.
 

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

2.4т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом