В Англії у занедбаній каплиці створять житловий будинок

1 хв

Лондонська студія Tuckey Design Studio у Девоні реконструює стару каплицю для створення житлового будинку. Про це повідомило видання Dezeen.

Команда архітекторів планує переробити будинок старої каплиці, щоб прибрати неякісні зміни, зроблені під час реконструкції будівлі в 1970-х і пізніше в 1990-х роках.

"Білий гіпсокартон вкривав стіни та стелю, а підлога з килимовим покриттям заглушувала неф першого поверху. Грубі втручання 90-х років безсистемно змінювали використання будівлі на скомпрометований сімейний будинок", — пояснили архітектори.

З будівлі зняли задні стіни, реорганізували спальні на першому поверсі та створили великий головний хол з відкритою вітальнею, їдальнею та кухнею. Також, щоб відділити обідню зону та зону відпочинку в центрі основного житлового простору відновили піч на дровах.

Замість наявної прибудови, яка, за словами Tuckey Design Studio, не мала "історичної чи архітектурної цінності", оздобили невеликий внутрішній дворик, який покращує перехресну вентиляцію.

"Ми реалізували найменші деталі, які відсилають до спадщини будівлі, такі як різьблені ніші, заглиблені в стіни, і освітлювальні прилади, що тримають світильники, поряд зі створеними арками, що нагадують про цей період сакральної архітектури", — додали спеціалісти Tuckey Design Studio.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, раніше у Лондоні архітектурне бюро Tigg + Coll Architects розпочало реконструкцію частини покинутої місіонерської церкви в студію для роботи. В одній частині будівлі, що була занедбана, планують зробити студію, а в іншій — житлові приміщення.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

373

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом