У Лондоні в занедбаній церкві створять архітектурну студію. Фото

1 хв

Архітектурне бюро Tigg + Coll Architects у Лондоні перетворює частину покинутої місіонерської церкви в студію для роботи. Про це повідомляє видання Dezeen.

Команда бюро під керівництвом архітекторів Девіда Тігга та Рейчел Колл вже завершила перший етап реконструкції, згідно з якою всі будівлі вікторіанської церкви будуть повернуті до використання.

В одній частині будівлі, що була занедбана, планують зробити студію, а в іншій — житлові приміщення.

“Ми хотіли знайти постійний дім для нашої студії, який міг би продемонструвати наш дух і навички”, — поділився Девід Тігг.

За словами архітекторів, будівлі 125 років. Команда Tigg + Coll планує її відновити та знайти розумні способи підкреслити її історію, архітектурні особливості.

У будинку замінили скло, пошкоджені ділянки цегляних стін були відремонтовані, а декоративні елементи пофарбували в бірюзовий колір, щоб вони виділялись на фоні побілених дерев’яних дощок стелі.

Тігг і Колл заснували студію у 2008 році. Вони спеціалізуються на житлових проєктах, включаючи приватні будинки та житлові забудови.

“Ми живемо в епоху, коли як ніколи важливо продемонструвати, як принцип модернізації може бути не тільки прагматичним і економічно ефективним, але й як він може створювати надзвичайно характерні та красиві простори для роботи, життя та відпочинку”, — підсумував Тігг.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, у передмісті Парижа Ле-Везіне місцева студії SOA Architectes проєктує житловий комплекс на 24 квартири, яке відображає стиль навколишніх вілл ХІХ століття

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

383

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом