Українські архітектори допоможуть реалізувати житлову висотку у Лас-Вегасі. Фото

Українські архітектори з команди Archimatika у співпраці з Perkins Eastman взялися за будівництво багатофункціонального житлового комплексу в американському Лас-Вегасі.

Як повідомляє Vegas Business Digest, проєкт буде реалізований для забудовника Red Ridge Development. Влада Лас-Вегаса одноголосно вже схвалила майбутнє будівництво.

Житлова висотка Симфоні-парку складатиметься не лише з квартир, на нижніх рівнях будуть також торгові, офісні приміщення та паркінг на 700 машиномісць.

Поки подробиці про об'єкт, що будується, творці не повідомили. Зазначимо, що українську Archimatika нагородили раніше премією від ArchDaily.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, серед проєктів Архіматики – сучасні житлові комплекси, збудовані у Києві: "Файна Таун", "Respublika", "Комфорт Таун", "Паркове місто", а також торгово-розважальний центр "Respublika Park" . CEO компанії Дмитро Васильєв дав інтерв'ю нашому порталу, в якому розповів про своє бачення трендів в архітектурі.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

165

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом