У Філадельфії збудували готель завширшки 8 метрів

1 хв

Американська архітектура студія Interface Studio Architects створила вузький готель Signal House у Філадельфії, який завширшки лише 8 метрів. Про це повідомило видання Dezeen.

Багаторівневу будівлю ззовні обшили металом, а всередині спланували так, щоб максимально збільшити простір і кількість світла. Вона має площу 325 кв м та висоту 21 м. Будівля побудована для розміщення одиноких осіб, пар або сімей та займає ділянку, на якій зазвичай розміщується будиночок для однієї сім’ї.

"Зовнішні стіни покриті чорним гофрованим металом і фіброцементом. Тераси та вхідні зони мають бірюзове забарвлення", — йдеться у повідомленні.

У будівлі є три квартири та спільна сходова клітка. Кожне житло має два рівні, з’єднані між собою внутрішніми сходами. Підлогу всередині будівлі зробили з вінілової плитки, а стіни пофарбували у білий колір.

Нижні апартаменти мають загальну площу 65 кв м. Вони містять дві спальні, дві ванні кімнати та мезонін. Середні площею 51 кв м, має одну спальню, одну ванну кімнату, загальну зону та мезонін. Верхні апартаменти мають площу 67 кв м. В ній знаходяться дві спальні, дві ванні кімнати, загальна зона, кабінет і балкон з панорамою на місто.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, раніше в Індонезії архітектурна студія Sahabat Selojene збудувала семикімнатний готель на Центральній Яві, завширшки всього 2,8 м. Будівля розташувалася на ділянці в Салатизі, яка була залишена як "звалище" через складність будівництва на ній.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

312

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом