У Дубаї збудують першу у світі "Біткоїн-вежу"

Першу у світі "Біткоїн-вежу" побудує забудовник у Дубаї, як данину поваги першій криптовалюті. Це інноваційний проєкт, який має продемонструвати важливість цифрових активів у сучасному світі.

Як повідомляє EINpresswire, проєкт хмарочоса створив архітектор Сальваторе Легг'єро. Це буде значних розмірів 40-поверхова висотка.

"Те, що я пропоную – це революція у сфері нерухомості, що створює міст між цифровою та фізичною нерухомістю. Біткоїн-вежа стане відправною точкою для всіх, хто хоче взяти участь у цій революції", - заявив архітектор.

Легг'єро, який є також генеральним директором Metaverse Investments LLC, залучив до створення проєкту художників, архітекторів, творчих людей.

На додачу до вежі збудують тематичну мережу готелів, яка також буде пов'язана з біткоїном і в ній будуть використовуватися передові технології, що базуються на блокчейні та штучному інтелекті. Крім цього, архітектори приділять особливу увагу екологічності: при виборі будматеріалів фокус падатиме на нульові викиди СО2.

Мережа готелів розробила метод заохочення клієнтів за допомогою NFT (невзаємозамінних токенів). Крім того, плата за проживання розглядатиметься як форма стейкінгу, генеруючи річну відсоткову прибутковість (APY), яку гості зможуть накопичити та скористатися нею.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, у США вперше об'єднали ринок криптовалют із ринком нерухомості. Зокрема, місцева торгова платформа MyEListing, що займається торгівлею комерційної нерухомості, оголосила про колаборацію з американською криптобіржею Coinbase для створення першого в світі маркетплейсу, де можна буде купувати житлові, торгові або офісні приміщення, як за звичайні гроші, так і за біткоїни.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

73

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом