Porsche розробив проєкт ЖК у Бангкоку

Німецький автомобільний бренд Porsche представив дизайн свого третього житлового багатоповерхового будинку Porsche Design Tower Bangkok, який збирається реалізувати у столиці Таїланду.

Як повідомляє Dezeen, після завершення будівництва 95-метрова будівля стане третім житловим проектом Porsche після веж у Маямі (США) та Штутгарті (Німеччина).

"Цей унікальний, ексклюзивний архітектурний шедевр ідеально вписується в наш підхід до розширення привабливості для наших найвибагливіших клієнтів, пропонуючи їм ексклюзивний досвід у всіх сферах життя. Дизайнерська вежа Porsche в Бангкоку - це наступна велика подія для Porsche в Південно-Східній Азії", - сказав заступник голови правління Porsche Лутц Мешке.

21-поверхова вежа Porsche Design Tower Bangkok міститиме 22 розкішні дворівневі та чотирирівневі квартири. З освітленням, що нагадує спортивні автомобілі Porsche, будівля матиме спіральний пандус у центрі, який вестиме до спільних гаражів. Терасні двері в апартаментах складатимуться і відкриватимуться зверху на шарнірах, що нагадуватимуть висувний дах автомобіля Porsche 911. Гаражі, які у Porsche назвали "простором пристрасті", були спроєктовані як місця, де мешканці зможуть зберігати свої колекції автомобілів і спілкуватися з сусідами. 

Будівництво має розпочатися на початку 2025 року, а завершення очікується наприкінці 2028 року.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, це не перший хмарочос, який буде реалізований під автомобільним брендом. У 2021 році у Майамі вперше у світі розпочали продаж квартир у хмарочосі під брендом автомобільної корпорації з Великобританії Bentley Motors.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

518

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом