Комплекс із заміських вілл серед мегаполіса. Фото

Нідерландська архітектурна студія MVRDV розробила проєкт житлового комплексу Ziel для столиці Уругваю Монтевідео.

Як повідомляє Dezeen, 15-поверховий будинок архітектори MVRDV описують як "нагромадження заміських вілл". Його мета – запропонувати мешканцям густонаселеного району Пунта-Карретас заміський спосіб життя.

Дизайн відповідає тенденції сільської місцевості в Уругваї, куди прагнуть більшість городян у пошуках більшого простору та зелені для створення сім'ї.

"У Монтевідео, як і в багатьох інших містах, зазвичай люди, завівши сім'ю, їдуть у сільську місцевість, купують там віллу", - розповів партнер-засновник MVRDV Джейкоб ван Рійс.

Ziel – перший проєкт MVRDV в Уругваї. Він складатиметься із 40 будинків, спроєктованих у співпраці з аргентинським архітектором Monoblock для місцевого забудовника IXOU.

Об'єкт знаходитиметься недалеко від океану і поряд з парком Вілла Біарріц у Пунта-Карретас, у південній частині Монтевідео.

Характерна піксельна форма будівлі буде створена за рахунок зміщення поверхів усіх 40 будинків. Зовні вони будуть облицьовані різним камінням "теплих землістих тонів" і доповнені бронзовими віконними рамами.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, студія MVRDV спроєктувала офісну будівлю із шістьма різними ландшафтами. Всі шість нідерландських ландшафтів будуть складені у вежу, а решта площ стане відкритим простором. З роками будівля стане відомим орієнтиром для сталого дизайну.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

143

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом