Квартиру Рокфеллера на Манхеттені виставили на продаж

Квартира колишнього віце-президента Нельсона Рокфеллера, яка знаходиться у Нью-Йорку на П'ятій авеню, виставлена на продаж.

Як повідомляє Mansion Global, квартира займає весь 15-й поверх кооперативу, вікна якого виходять на Центральний парк, і включає в себе 23-метрову терасу з видом на верхівки дерев.

Рокфеллер, який був віце-президентом при президенті Джеральді Форді з 1974 по 1977 рік і помер в 1979 році у віці 70 років, купив будинок площею близько 360 кв. м в 1963 році, під час свого 12-річного перебування на посаді губернатора Нью-Йорка. Велика квартира з чотирма спальнями залишалася у власності сім'ї протягом майже 60 років і тепер належить одному з синів, Нельсону Рокфеллер-молодшому.

Зараз квартира являє собою величезний "білий ящик", який можна повністю переробити під себе. Але всередині є безліч деталей середини століття – часів віце-президента, які варто зберегти або відновити. Офіс з дерев'яними панелями, кам'яним каміном і видом на Центральний парк, як і раніше може стати відмінним кабінетом або медіа-кімнатою. У сусідній великій кімнаті все ще збереглися паркетні підлоги з малюнком і стіни з закругленими кутами. Балкон недавно облицювали мармуром, а на кухні повністю оновили техніку.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, середня вартість житла в США оновила історичний максимум і склала рекордні $ 349 000.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

60

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом