Квартири в центрі Києва стали непридатні для проживання після пожежі

У Києві у будинку на вулиці Великій Васильківській, 81, де сталася масштабна пожежа, тепер повністю непридатні для проживання.

Рятувальники вже пустили мешканців до своїх квартир, але ті стверджують, що їхнє житло повністю непридатне до проживання. За словами людей, там все затоплено водою, в деяких місцях вона по коліно. Також обгорів дах та обвалився в квартири.

Будинок поки буде закритий на вхід, а співробітники ГСЧС перевіряють, наскільки будівля придатна для життя.

Спочатку з'явилася інформація, що мешканців постраждалих квартир мають розселити у готелях. Але все виявилося не так просто.

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв розповів, що в готель вирушили тільки ті люди, які самі звернулися за допомогою до місцевої влади.

Також поки не йдеться про виплати компенсацій. Спочатку експертам потрібно встановити причину пожежі та з'ясувати, хто відповідальний.

dsns.gov.ua

Пожежа в Києві на Великій Васильківській

Зазначимо, що 19 серпня о 18:14 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС в Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Великій Васильківській, 81 в Печерському районі столиці. Рятувальники встановили, що пожежа виникла в одній з квартир на останньому поверсі 4-поверхового житлового будинку, і поширилася на дах.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

69

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом