Куди краще інвестувати: житлова нерухомість або сільськогосподарська земля

1 хв

Третій прямий ефір дебатів щодо інвестицій у нерухомість або у сільське господарство відбудеться у середу, 18 жовтня о 19:00. 

Про це порталу НЕРУХОМІ повідомили організатори заходу.

Під час дебатів спікери спробують відповісти на питання: Куди краще інвестувати: сільськогосподарська земля чи житлова нерухомість? Де краще зберегти свої кошти і примножити їх. Земля чи квартира? Переможця обирають глядачі в телеграм чаті. За команду "Земля" буде виступати Єгор Лісничий, комерційний директор "Твоє коло", а за команду "Квартира" - Анна Лаєвська, комерційний директор Інтергал-Буд.

Нагадаємо, в рамках другого ефіру, спікери дебатували щодо того, куди краще інвестувати: комерційна нерухомість проти житлової нерухомості. Аргументи ЗА комерційну нерухомість розповідав Павло Кравець (Альтерра Груп), ЗА житлову – Андрій Трухан (Smart Development). Результати голосування будуть відомі в прямому ефірі вже у цю середу.

"Обидва інструменти цікаві тим, що об’єктами нерухомості займаються відомі компанії, які мають за плечима побудовані і введені в експлуатацію не одна тисяча кв. м. І в обох проектах є різні можливості для входу і пасивного доходу. Про ризики говорив наш експерт, Ерік Найман, тому їх також варто врахувати", - зазначив Володимир Копоть, автор каналу Monitor.Estate – інвестиції в дохідну нерухомість.
 

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

114

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом