Криза змінила ринок нерухомості: як зараз купують квартири

Коронавірус вніс корективи на ринок нерухомості: інвестори стали більш обачними, а в відділ продажів часто приходять у супроводі юристів.

Про це розповів президент Київміськбуду Ігор Кушнір, передає MIND.

"Коронакриза повернула покупців до базових потреб. Саме основна вимога – реальне ведення будівельних робіт на майданчику. Велика увага також приділяється термінам будівництва та репутації забудовника", - розповів президент Київміськбуду.

У свою чергу керуючий партнер консалтингової компанії Kiev Standard real estate boutique Олег Перегінець зауважив, що споживач на ринку нерухомості помолодшав, звідси змінюються пріоритети на ринку.

"Можна сміливо стверджувати тільки одне: споживач молодіє з кожним роком, а цільова аудиторія розширюється. Інвестор, який для життя вибирає комфорт-клас, готовий інвестувати у бізнес за рахунок своїх накопичень, бажаючи у подальшому отримати вигоду на подорожчанні квадратного метра", – розповів Перегінець.

У свою чергу підкреслимо, що багато корисних інструментів вже реалізовані на ресурсі НЕРУХОМІ. Експерти дають оцінку документам, порівнюють об'єкти і підсвічують ризики. Покупець знайде на ресурсі необхідну інформацію у зручному вигляді в своєму телефоні, перебуваючи у відділі продажу, або готуючись до візиту. Крім того, тут вказані питання, які не спливають в першу чергу, але також можуть мати негативні наслідки.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

77

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом