Киянина 4 роки утримували в полоні, намагаючись заволодіти його квартирою

Киянин став жертвою банди, члени якої викрали його і утримувала в полоні, намагаючись заволодіти квартирою.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури.

Співробітники правоохоронних органів провели обшуки за місцем проживання членів злочинного угрупування у Миколаєві. У будинку у одного з бандитів знайшли двох українців, які значилися, як зниклі безвісти. Одним з них виявився 52-річний киянин, як з'ясувалося злочинці утримували чоловіка тут з 2017 року, намагаючись заволодіти його квартирою.

Під час слідства з'ясувалося, що в злочинну групу входила співробітниця юстиції. Вона була затримана і доставлена до Шевченківського управління поліції в Києві. Крім неї затримали і 51-річного мешканця Миколаєва, який також підозрюється у злочинній діяльності. Вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Дніпрі адвокатеса організувала банду "чорних ріелторів", які заволоділи чужим майном на мільйони гривень. Їй в цьому допомагали двоє керівників фірм, нотаріус, приватний підприємець і державний реєстратор.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

61

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом