Киянин, рятуючись від вогню, виліз на кондиціонер: пожежа в ЖК ЗЕЛЕНИЙ ОСТРІВ-2. Фото, відео

У Києві горіла чергова висотка. Цього разу подія сталася на вулиці Сікорського, 4 в житловому комплексі ЗЕЛЕНИЙ ОСТРІВ-2.

Через щільно припарковані автомобілі на території будинку рятувальники тільки через годину змогли підігнати техніку, здатну гасити пожежу на великій висоті.

Тому, багатьом жителям довелося самостійно вибиратися з палаючого будинку.

При цьому на відео, знятому очевидцями, видно, як чоловік вибрався на кондиціонер і повис на висоті 24 поверху. Це був, попередньо, власник квартири.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС, пожежу вдалося ліквідувати о 18:56. Один з мешканців з опіками другого ступеня був госпіталізований в лікарню. Також під час проведення розвідки знайшли тіло чоловіка.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, 2 вересня стався пожежа на Печерську в ЖК TARYAN TOWERS. У пригоді ніхто не постраждав, вогонь загасили за півгодини.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

234

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом