Киян обурило будівництво житлового будинку на місці спортивного майданчика

У центрі Києва біля Печерських Липок, зруйнувавши спортивний майданчик і будівлю Пенсійного фонду, збираються побудувати багатоповерховий житловий будинок.

Про це у себе в Facebook написав активіст Костянтин Коваленко.

За його словами, незаконна забудова ведеться за адресою: Кловський узвіз, 14а.

"Без документів. Без громадських обговорень. На спортивному майданчику", - обурився киянин, додавши, що всі будівельні роботи почалися вночі.

Він також зазначив, що компанія "Водовліт" вже провела каналізацію до того місця, де буде будуватися багатоповерхівка. У зв'язку з цим активісти попросили столичну владу втрутитися в ситуацію, що відбувається і не допустити появи ще однієї незаконного будівництва в Києві. Також кияни вимагають від забудовника відновити зруйнований спортивний майданчик.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві забудовник без необхідних дозволів зруйнував найстарішу будівлю на Саксаганського. На її місці задумали будівництво бізнес-центру.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

100

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом