Київська прокуратура з другої спроби змогла повернути квартиру за 2 млн гривень

Прокуратура Києва з другої спроби повернула у власність громади квартиру, вартістю близько 2 млн гривень.

Про це у понеділок, 12 жовтня, повідомили в пресслужбі правоохоронних органів.

Правоохоронці з'ясували, що квартирою по вулиці Драйзера (Деснянський район) заволоділи незаконно, з порушенням порядку відчуження житлових об'єктів. У зв'язку з цим прокуратура звернулася до Деснянського районного суду з відповідним позовом. Однак, суд відмовився задовольняти позов правоохоронних органів.

Тому прокуратура змушена була звернутися до Апеляційного суду Києва, вимагаючи переглянути рішення суду першої інстанції.

В результаті суд виніс позитивне рішення, задовольнивши позов столичної прокуратури: квартиру повернули у власність територіальної громади.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві подружжя продало чужу квартиру, господар якої був у від'їзді за кордоном. Для цього шахраї використовували підроблені документи.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

66

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом