Кабмін створив групу, яка повинна допомагати ошуканим інвесторам недобудов

Уряд створив робочу групу, яка буде сприяти постраждалим інвесторам в добудові проблемних об'єктів недобросовісних забудовників.

Відповідне рішення Кабінет міністрів ухвалив на засіданні у середу, 12 серпня, передає Інтерфакс-Україна.

Основними завданнями робочої групи є сприяння координації дій центральних органів виконавчої влади з питань сприяння постраждалим інвесторам у добудові об'єктів незавершеного житлового будівництва.

Крім того, завданням є визначення шляхів, механізмів та способів вирішення проблемних питань, що виникають у сфері захисту інтересів інвесторів об'єктів незавершеного житлового будівництва, а також розробка пропозицій щодо вдосконалення нормативно-правової бази у даній сфері.

Співголовами робочої групи за посадою є перший заступник міністра розвитку громад і територій і заступник міністра внутрішніх справ.

Як повідомили НЕРУХОМІ, уряд "зрушив" в реформі будівельного ринку, але натикається на опір. За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, основні затримки відбуваються через корупцію в галузі.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

53

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом