Ірландці інвестують у кампус будівельних технологій в Україні

Ірландська компанія Kingspan заявила про готовність інвестувати 200 млн євро у створення кампуса будівельних технологій в Україні.

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Представники Kingspan розповіли, що приєднуються до Плану відновлення України, міста якої були варварськи зруйновані російськими військами. Проєкт компанії повністю відповідає "духу та цілі плану". Варто наголосити, що Kingspan спеціалізується на виробництві ізоляційних виробів та рішень для централізованого опалення, а продукція компанії займає провідні позиції на ринку.

Передбачається, що будівництво кампуса буде завершено протягом 5 років. Kingspan призначив проєктну групу визначення відповідного місця. Де точно знаходитиметься кампус, поки що невідомо, але є велика ймовірність, що він розташовуватиметься у західних регіонах України.

У компанії зазначили, що інвестиція в кампус знаходиться на перехресті трьох криз: кліматичної, енергетичної та кризи, спричиненої війною росії проти України.

"Новий кампус будівельних технологій зробить позитивний внесок на всіх трьох фронтах, підтримуючи Україну, коли вона відбудовує свою економіку, задовольнить попит у Центральній та Східній Європі на енергоефективні будівлі та допоможе Європі знизити залежність від імпорту нафти та газу", – прокоментував будівництво генеральний директор компанії Джин Муртаг.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Варшаві 6 травня відбулася міжнародна донорська конференція, яка має стати відправною точкою для втілення Плану Маршалла щодо відновлення України. Президент Володимир Зеленський розповів про План відновлення після війни та заявив, що наша країна потребує масштабної міжнародної допомоги. Глава держави запропонував партнерам взяти шефство над регіонами, які найбільше постраждали від ударів російських військ.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук