Інвестори ЖК ОДЕСЬКИЙ ДВІР влаштували мітинг біля будівлі міськради

Біля одеської мерії у середу, 16 вересня, пройшов мітинг інвесторів новобудови на вулиці Генерала Цвєтаєва, 11. Тут уже кілька років забудовник не може ввести будинок в експлуатацію.

"Ми дуже чекали, коли будинок нарешті побудують. Будували його довго, і ось нарешті два роки тому його добудували, але вони ніяк не можуть здати його в експлуатацію. Останні офіційні відповіді від забудовника були про те, що акти про готовність будинку до здачі в експлуатації перебувають у ДАБІ, але потім їх повернули через недоліки", - розповів один з інвесторів Дмитро, передає УСІ Одеса.

Як повідомили виданню інвестори, забудовник на контакт з інвесторами не виходить. Зараз близько 200 сімей не можуть нормально в'їхати у свої квартири, хоча близько 50 сімей вже там проживають. Електрику отримують від будівельного кабелю. Мешканці занепокоєні, що у холодний сезон кабель не витримає великої напруги, і може виникнути пожежа. Крім цього, оплата виходить вищою, бо платять вони як за промислову електрику.

Два тижні тому мешканці відправили звернення з проханням вирішити проблему на ім'я мера міста Геннадія Труханова та директора ДАБІ, але відповідей поки не було.

Як відомо, за адресою Генерала Цвєтаєва, 11 будується ЖК ОДЕСЬКИЙ ДВІР. Ресурс НЕРУХОМІ поставив цьому жілкомплексу низький рейтинг – 2.9. Документи зараз перевіряються експертами.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

76

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом