Група "Ковальська" збирається увійти в проєкт Unit.City, інвестувавши $70 млн

Промислово-будівельна група "Ковальська" збирається інвестувати близько $70 млн у будівництво п'яти бізнес-центрів у технопарку Unit.City.

Про це розповів генеральний директор компанії Сергій Пилипенко ву четвер, 24 вересня, під час прес-конференції, передає Інтерфакс-Україна.

"Команда "Ковальської" бере на себе будівництво кластера, куди, зокрема, увійдуть п'ять бізнес-кампусів загальною площею 70 тис. кв. м. Інвестиції в розвиток інноваційного парку з боку ПБГ перевищать $70 млн. Очікуваний термін реалізації проекту – 4 роки" , – розповів він.

Як зазначив Пилипенко, входження в проєкт дозволить компанії закріпитися в статусі професійного девелопера комерційної нерухомості.

Як передбачається, всі об'єкти будуть сертифіковані за зеленим стандартом Leed Silver. Для розробки проєктів "Ковальська" залучила польське архітектурні бюро APA Wojcoechowski і міжнародну інженерну компанію TEBIN.

UNIT.City відкрили навесні 2017 року. Всього резидентами парку стали понад 110 компаній.

Серед них - великі міжнародні бренди: компанія Bolt, американська Snap і одне з провідних в світі агропідприємств Syngenta.

В офісах технопарку розмістилися також стартапи, компанії з різних сфер, інвестфонди, креативні і юридичні фірми, IT школи.

У липні Європейський інвестиційний банк погодив надання кредиту у розмірі 50 млн євро для UNIT.City.

Загальна вартість проєкту будівництва нових кампусів інноваційного парку оцінюється в 110 млн євро. Таким чином близько половини прогнозованих витрат профінансує ЄІБ.

Як повідомляють НЕРУХОМІ, будівельно-промислова група "Ковальська" заслужила репутацію надійного забудовника. У будівництві кожного зі своїх об'єктів нерухомості компанія слідує основному принципу діяльності – інноваційний підхід в управлінні процесом будівництва на всіх його етапах. Отриманий за 15 років досвід відзначився у значному результаті діяльності – більше 25 успішно реалізованих об'єктів житлового призначення.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

70

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом