Група компаній DIM презентувала нові фінансові продукти

Команда Нерухомі 29.12.2021 13:10 PR матеріал

1 хв

Нові фінансові продукти DIM Finance від групи компаній DIM допоможуть інвесторам з обміном квартир, придбанням житла в іпотеку та вигідним дохідним вкладенням коштів.

Про це повідомили у пресслужбі забудовника.

Так, ProfitDIM дає можливість інвестувати у різні про'кти компанії з мінімальними внесками в еквіваленті 10 тисяч доларів або 150 тисяч гривень. При цьому девелопер забезпечує страхування інвестиційних коштів, у якості гарантії вибираються комерційні приміщення.

За словами директора з партнерства та інвестицій ДК DIM Максима Гончарука, у договорах розписано формулу розрахунку прибутковості інвестицій, яка змінюється залежно від графіка.

"При укладанні договору на шість місяців – 12% у гривні, 12 міс. – 14%, 18 міс. – 16%, 24 міс. – 20%. У доларах – 4, 6, 8, 12% відповідно. Варто особливо зазначити, що це графік збільшення вартості об'єкта нерухомості, а не гарантований відсоток доходу", - наголосив він.

Виплачується дохід від інвестицій одноразово після закінчення терміну або внаслідок дострокового розірвання договору.

Інший продукт – TradeDIM – допомагає з покупкою квартир із залученням іпотечних кредитів за умовами банків-партнерів. У девелоперській компанії обіцяють допомогти з обміном або продажем квартири, підбором найкращих варіантів для інвестицій із максимально вигідними умовами кредитування.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

108

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом