Гостомель виділив майже 2 млн гривень на демонтаж пошкодженого житла

1 хв

У Гостомелі планують провести демонтаж  пошкодженого росіянами житла, на роботи виділили 1,79 млн гривень. Про це йдеться в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Вивезти відходи від руйнувань планують до початку листопада 2024 року. На аукціоні 26 серпня Гостомельська селищна військова адміністрація Бучанського району Київської області планує визначити виконавця цих робіт. 

Переможець буде ліквідовувати відходи від руйнувань, демонтувати об’єкти житлового фонду, які пошкодили окупанти під час боїв на території Гостомельської територіальної громади.

У тендерній документації вказано, що послуга включає у себе збирання сміття та навантаження, місцезнаходження якого замовник вказує у заявці на виконання послуги. Також у разі потреби замовник має право коригувати дислокацію відходів від руйнувань, на території громади, без зміни вартості та загального обсягу послуг.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, також у Гостомелі минулого року почали процес відбудови житлового кварталу із переробленого будівельного сміття. Представники французького посольства та керівництво компанії Neo-Eco Ukraine в квітні 2023 року оглянули роботи з відновлення військового містечка Гостомеля, що відбувається за принципами економіки замкнутого циклу.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

206

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом