В Одесі на пляжі демонтують незаконну споруду

В Одесі з наближенням курортного сезону активізувалося незаконне будівництво на узбережжі.

Про це написав глава одеського ДАБК Олександр Авдєєв у себе в Facebook.

"Відразу ми зібрали комісію з профільних відомств і вийшли на обстеження. Почали ми з Аркадії, курортного центру Одеси. З невідомих причин власники кафе і пляжів вирішили, що в карантин можна будувати що завгодно без дозвільних документів", – написав Авдєєв.

Він уточнив, що незаконне будівництво виявили біля клубу "Ібіцца". Були підготовлені документи і вже у вівторок, 13 квітня, комунальники приступили до демонтажу споруди. Глава ДАБК розповів, що роботи зі знесення пройдуть в максимально стислі терміни.

Також будівництво зафіксовали на місці колишнього кафе "Балі". "Власник обіцяв надати всі необхідні документи на роботи. Зараз ми взяли на контроль всі факти і будемо стежити за ситуацією", - уточнив Авдєєв.

Він повідомив, що Держархбудконтролю повернули повноваження і тепер ДАБК готується проводити повномасштабні перевірки.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, одеський ДАБК протягом березня провів демонтаж п'яти незаконно побудованих об'єктів, незважаючи на певні проблеми, викликані карантинними заходами через спалах коронавірусу.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук