В Одесі біля ЖК Родос чергова подія: цього разу впав кран. Відео

В Одесі на вулиці Генуезькій, поруч з будівництвом ЖК Родос, у п'ятницю, 26 лютого, сталася чергова надзвичайна подія – упав будівельний кран.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, відео з місця події виклали у Мережу очевидці. Причини з'ясовують компетентні органи. Відомо, що оператор крана не постраждав, про постраждалих серед робітників також не повідомляється.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, це вже не перший інцидент біля ЖК Родос. Так, 7 лютого тут стався обвал грунту. В той день теж обійшлося без жертв, хоча у проваллі зник дитячий майданчик і частина двору. Місцеві відзначають, що "на ділянці вул. Генуезькій зростає справжнє кам'яне гетто. Тут запхнули безліч висоток від різних компаній".

Варто також відзначити, що зовсім поруч в ЖК Арк Палас проживає мер Одеси Геннадій Труханов. Таким чином очільник міста з вікна бачить результати грамотного управління.

Варто підкреслити, що будівництво ЖК Родос теж почалося зі скандалу: заради нього раніше знесли старовинний маєток - дачу Докса, побудовану у 1890-х роках.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

119

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом