В Ірпінь прибули вже 120 архітекторів, які готові відновлювати місто

Близько 120 архітекторів відгукнулися на запрошення влади Ірпеня та прибули до міста для його відновлення.

Про це у четвер, 5 травня, повідомили у пресслужбі Київської військової обласної адміністрації.

За словами голови Київської ОВА Олександра Павлюка, Київська область сильно постраждала від рук окупантів, які цілеспрямовано знищували об'єкти соціальної та житлової інфраструктури. "Але ми всі відновимо. Я не маю сумнівів у цьому, коли я бачу, скільки людей відгукнулися на заклик про допомогу. Вірю, що зможемо побудувати нову Київщину", - зазначив він.

Ірпінь постраждав від російських обстрілів
pravda.com.ua

Архітектори вже оглянули руйнування в Ірпені та оцінили масштаб майбутньої роботи. Наступний етап – планування нової стратегії розвитку міста.

У свою чергу керівник гуманітарного напряму Олексій Кулеба наголосив, що на заклик влади відгукнулося дуже багато архітекторів, усі, хто хоче бути причетним до відродження України.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, бюджет Київської області отримав 400 млн гривень субвенції на відновлення житлової нерухомості, яка постраждала внаслідок агресії російської федерації.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук