У центрі Києва відновлюють тротуар, зруйнований заради паркування. Фото

У Києві на бульварі Тараса Шевченка, 4 у понеділок, 1 листопада, розпочали відновлення тротуару, який був зруйнований заради облаштування кишені для паркування.

Про це написав заступник голови Київської міської держадміністрації Костянтин Усов у своєму Телеграм-каналі.

Він також повідомив, що на місце прибули "тітушки" з боку забудовника, втім, про якісь зіткнення на ділянці не повідомлялося.

У свою чергу голова ради з урбаністики Києва Віталій Селик повідомив, що буде відновлено не лише тротуар, а й зрізані дерева. "Співробітники КО "Київзеленбуд" вже везуть нові акації", - написав він у Facebook.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, минулого тижня розібрали частину тротуару та зрізали 8 дерев для облаштування трьох паркувальних кишень. Тут ТОВ "СПБ Інвест" проводить реставрацію фасаду колишнього готелю "Санкт Петербург". Компанія погодила організацію паркування лише з поліцією, столична влада повідомлена не була.

При цьому нові паркомісця чітко виходять на загальну смугу для автобусів і велосипедів, що заборонено державними будівельними нормами. Також за проєктом авто стоятимуть так, що створюватимуть аварійну ситуацію на даній ділянці.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

114

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом