У Миколаєві почали будувати "Епіцентр" без дозвільних документів

У Миколаєві будівництво гіпермаркету "Епіцентр" на проспекты Богоявленському йде з порушеннями – без необхідних дозвільних документів.

Про це повідомив глава Департаменту внутрішнього фінансового контролю та протидії корупції Миколаївської міськради Андрій Єрмолаєв.

Як повідомив чиновник, перевірити будівництво гіпермаркету вирішили після численних повідомлень про порушення в ЗМІ. В ході інспекції вдалося з'ясувати, що будівництво проходить без документів – були отримані дозволи тільки на підготовчі роботи.

"По суті ми мали там побачити паркан і роботи з підготовки будмайданчика. По факту ж, повним ходом вже тривають будівельні роботи", – повідомив Єрмолаєв, додавши, що на будівельному паркані не повісили і паспорт об'єкта.

Крім того, автотранспорт, який виїжджає з будівельного майданчика, розвозить бруд по довколишніх дорогах. Тому підряднику пригрозили штрафом, якщо не організує чистку машин.

Як відомо, на початку лютого сталася масштабна пожежа у торговому центрі в Первомайську, який за документами так і не був введений в експлуатацію. Пару тижнів тому горів утеплювач в "Епіцентрі" на Херсонському шосе. За словами Єрмолаєва, зараз ДАБІ розглядає документи про прийняття в експлуатацію цих об'єктів. Тепер департамент буде звертатися до суду для скасування містобудів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, проблема з паркуванням в київському ЖК Венеція призвела до того, що пожежу в одній з квартир не могли довго почати гасити. У підсумку вона вигоріла повністю.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

121

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом