У Львові збудують корпус школи за допомогою 3D-принтера. Фото

У Львові для однієї зі шкіл збудують новий корпус із використанням нових технологій – друку на 3D-принтері.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Так, будівництво має розпочатися на території навчального закладу на вулиці Варшавській, 126. Вже до міста організували доставку спеціального принтера, здатного відливати стіни для майбутньої будівлі. Для будівництва використовуватиметься спеціальний розчин. Також навколо нового корпусу школи облаштують спортивні та ігрові майданчики.

Будівництво нового корпусу здійснюватиметься за ініціативи та підтримки благодійного фонду "ТІМ4ЮА". Концепція проєкту ще розвиватиметься, до неї будуть вноситись корективи. Згодом на проєкт чекає експертна оцінка.

Як прокоментував його головний архітектор Львова Антон Коломейцев, важливо, щоб усе працювало з погляду безпеки, конструктиву та освітньої складової. "Стратегічно це буде дуже приваблива будівля з погляду архітектури", – додав він.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, для відновлення Північної Салтівки – одного з найбільш постраждалих районів Харкова – українські архітектори Любомир Подолянич та Костянтин Русєв запропонували також використати 3D-друк. Їхня концепція увійшла до десятки найкращих на міжнародному конкурсі Impact Design.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

154

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом