У київській квартирі на Оболоні повністю замурували вікна та балкон. Фото

У Києві знайшли квартиру, власники якої повністю замурували вікно і балкон у ній.

Про це повідомляється в пабліку "Моя Оболонь".

Таку досить незвичайну квартиру знайшли в Оболонському районі на вулиці Маршала Малиновського, 15/3. "Коли ідеально убезпечив балкон від проникнення", – написали автори публікації.

У коментарях кияни повідомили, що в цю квартиру знімає під офіс адвокатська контора і їм нібито "вікна взагалі не потрібні".

Тим часом, раніше вже повідомлялося, що нерідко комерційні структури, які орендують службові або приватні приміщення на першому поверсі, часто псують зовнішній вигляд будинку, додаючи прибудови або іншим способом змінюючи фасад.

Підприємці адаптують перший поверх під потреби бізнесу, оскільки архітектори і забудовник на етапі проєктування не продумали, як ці площі використовуватимуться в майбутньому. Згодом прибудови заважають самим мешканцям, коли вилазять на пішохідні доріжки.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в мерію Києва звернулися з ініціативою заборонити склити балкони, а також встановлювати кондиціонери на фасадах історичних будівель. Відповідна петиція була зареєстрована на сайті Київради. Але вона так і не була розглянута, оскільки не набрала потрібної кількості голосів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

89

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом