Новий ракетний удар по Києву: сильно дісталося ТРЦ та житловому комплексу. Фото

Російські війська сьогодні вночі завдали чергового ракетного удару по Подільському району Києва, основною ціллю окупантів став торговельно-розважальний комплекс.

Про це розповів міський голова столиці Віталій Кличко.

За його словами, потужний вибух спровокував масштабну пожежу, на місце прибули всі служби – рятувальники, медики, правоохоронці.

Уточнюється, що вибухова хвиля також пошкодила будинки житлового комплексу, що стояли поруч. Там повибивало вікна, пошкодило фасади.

Постраждалі сусідні з ТРЦ квартири
Скріншот

Мешканці показують розбите скло разом із віконними рамами, що лежать усередині квартир.

У пресслужбі Офісу генпрокурора уточнили, що ракетний удар спричинив масштабні руйнування ТРЦ, постраждали припарковані поруч машини. Станом на ранок, 21 березня, відомо про вісьмох загиблих.

"За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури міста Києва розпочато розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, пов'язаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України)", – повідомили у прокуратурі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, 14 березня війська путіна обстріляли з артилерії житловий будинок в Оболонському районі. Внаслідок прямого влучення дев'ятиповерхівки частково обвалився, рятувальники евакуювали тоді з будинку 63 людини.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук