Нечистоти у Чорному морі. В одеському ДАБКу розповіли про можливі причини

В Одесі на пляжі в районі Маячного провулка місцеві жителі зафіксували зливання у море бурої жижі.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, натомість міська влада "не помітила" будь-яких тут проблем. Як стверджують у муніципалітеті, причиною явища, що спостерігалося, став плановий злив води зі зливового колектора заради його ремонту.

Своєю чергою голова одеського ДАБКу Олександр Авдєєв повідомив, що замовник будівництва семиповерхового об'єкта в Маячному провулку, 11 і 11а ТОВ "Виробничо-Комерційна фірма імені П. Шмідта" отримав 16 червня 2021 року технічні умови на відведення зливових стоків від об'єктів реконструкції рекреаційного призначення. За проєктом тут мають побудувати каналізацію з дощоприймачами та гідрозатворами, а також відремонтувати існуючу зливову камеру на колекторі. Проєктну документацію узгодили із комунальними організаціями.

"Також додам, що цей об'єкт ще не отримав сертифікат готовності, а є будівельним об'єктом", – повідомив Авдєєв.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, велика проблема з каналізаційними стоками існує і у Києві. Столичний мер Віталій Кличко розповів, що у місті близько 800 кілометрів комунікацій зливової каналізації, більшу частину яких не оновлювали десятиліттями. У результаті після опадів вулиці Києва йдуть під воду.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

87

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом