Метро на Троєщину: Кличко уточнив, коли візьмуться за будівництво підземки

1 хв

Будівництво метро на Троєщину почнеться незабаром після здачі в експлуатацію Подільсько-Воскресенського мосту.

Про це мер Києва Віталій Кличко розповів в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Подільсько-Воскресенський міст я обіцяв відкрити цього року – і я зроблю все, щоб транспорт уже пересувався з лівого на правий берег і навпаки", – підкреслив він.

Кличко висловив переконання, що до Нового року міст буде відкритий. "Наступний крок після відкриття автомобільного транспорту – це будівництво метро на Троєщину", – додав він.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, нещодавно під час будівництва Подільського моста стався скандал з вантами. З будівництва їх вивезло ТОВ "Інжинірингова Мостова Компанія", яке є субпідрядником. На такий крок компанія пішла після того, як борги з оплати виросли до критичного рівня. Розмір боргу досяг вже близько 200 мільйонів гривень. Тому субпідрядник заздалегідь письмово попередив генпідрядника, що вивезе ванти через несплату.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

82

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом