Кримінальна справа за підробку документів: кому Кличко довірив розробку Генплану

Мер Києва Віталій Кличко призначив Дмитра Ликова виконувачем обов'язків начальника комунальної організації "Інститут Генплану Києва".

Про це йдеться у відповідному розпорядженні столичного градоначальника від 26 жовтня.

"Покласти виконання обов'язків начальника комунальної організації виконавчого органу Київської міської ради "Інститут Генплану Києва" на Ликова Дмитра Ігоровича – заступника начальника організації з виборчих питань комунальної організації виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) "Інститут Генплану Києва" з 26 жовтня, 2021 року, тимчасово, до вирішення питання про призначення начальника цієї організації у встановленому порядку", – йдеться у документі.

У свою чергу, як зазначив експерт у містобудуванні Георгій Могильний, у червні цього року суд звільнив Ликова від кримінальної відповідальності за підробку документів на посаді головного архітектора Вишгорода у зв'язку із закінченням термінів давності.

"За старими чутками з Вишгорода, справа була щодо незаконної видачі МУО на багатоповерхівку", – зазначив експерт.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, керівника комунальної організації "Інститут Генплану Києва" Сергія Броневицького звільнили з посади через затягування з проэктом Генерального плану столиці. За словами Кличка, доопрацюванням Генплану мають зайнятися його заступник Петро Оленич та головний архітектор Києва Олександр Свистунов.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

152

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом