Кличко пообіцяв постраждалим мешканцям будинку на Позняках додаткову допомогу

Влада Києва пообіцяла постраждалим мешканцям будинку на Позняках крім матеріальної компенсації, ще й додаткову грошову допомогу.

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко, передає пресслужба КМДА.

"Нам в дуже стислі терміни потрібно вирішити багато питань. Ви знаєте, що міська влада виділила матеріальну допомогу постраждалим жителям від 50 до 100 тисяч гривень. Також ми прийняли рішення надати, разом з фондом "Майбутній Київ", додаткову матеріальну допомогу готівкою – за заявами кожного з потерпілих. Ці гроші потрібні людям для відновлення документів і на речі першої необхідності. Уже завтра вони зможуть отримати ці кошти", – повідомив Кличко.

Також мер зазначив, що Київ готовий за кошти міського бюджету зробити ремонти в квартирах, які отримають постраждалі жителі.

"Ми зробимо ремонт в нових квартирах для постраждалих мешканців. Як тільки вони отримають ключі, ми готові це зробити. Для того, щоб якомога швидше люди змогли повернутися до нормального життя", – зазначив мер.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, президент Володимир Зеленський передав 12 сім'ям, які постраждали від вибуху на Позняках, сертифікати на нові квартири. Зеленський розповів, що всі 40 квартир будуть передані в найближчі дні. У четвер, 25 червня, він передав 12 квартир постраждалим сім'ям, де є діти.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

75

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом