Генплан Києва: в КМДА розповіли, як боротимуться з неймовірними заторами

Проєкт генерального плану Києва передбачає будівництво в столиці багаторівневих транспортних розв'язок, які повинні вирішити питання з трафіком.

Про це повідомили в пресслужбі КМДА.

Будівництво таких розв'язок, як стверджують в комунальній організації "Київгенплан", пропонується в проєкті у периферійній частині міста і на лівому березі, це дозволить зменшити навантаження від внутрішнього транзитного транспорту на вуличну мережу у центральній і частково у серединній зоні міста.

Так, багаторівневі розв'язки заплановано на Харківській площі і на перетині вулиці Бориспільської з Харківської трасою, на проспекті Романа Шухевича, вулицях Братиславській і Оноре де Бальзака, на Дарницькій площі, на вул. Привокзальній, біля станції метро Чернігівська, на проспекті Академіка Палладіна, Великій Кільцевій дорозі, на площі Валерія Марченка.

Підкреслимо, що останнім часом через збільшення трафіку і ремонтні роботи затори у столиці стали звичним явищем. Як скаржаться кияни в соцмережах, для того щоб дістатися від Подолу до метро Оболонь на машині займає майже три години. А затори, які скували розв'язку на Петрівці, не розсмоктуються і до півночі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві збираються побудувати нові автовокзали на в'їзді в місто в рамках реалізації проекту Генерального плану столиці.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

74

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом