Голова Львівської РДА за хабар пообіцяв змінити цільове призначення землі

Главу Львівської райдержадміністрації затримали у середу, 4 листопада, під час отримання хабара, за який чиновник обіцяв допомогти зі зміною цільового призначення ділянки землі.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції України.

Як розповіли правоохоронці, з самого початку глава райадміністрації вимагав 21 тисячу гривень за своє сприяння у будівництві автозаправної станції, змінивши цільове призначення земельної ділянки. Але потім передумав і попросив талони на тисячу літрів дизпалива.

Затримання відбулося в службовому кабінеті чиновника, там же у нього вилучили і заправні талони.

Зараз ведеться слідство, вирішується питання про обрання запобіжного заходу і про повідомленні в підозрі у вчиненні злочину.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві головного інспектора будівельного нагляду інспекційного відділу Департаменту ДАБІ судитимуть за одержання хабара. Чиновник вимагав від приватної компанії хабар за непритягнення до відповідальності за порушення умов містобудування. Також інспектор ДАБІ обіцяв забудовнику не застосовувати штрафні санкції.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

103

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом