Фірма вінницьких "регіоналів" ремонтуватиме житловий будинок у Гостомелі

Військова адміністрація Гостомелю залучила до проведення ремонту житлового будинку на вулиці Проскурівській, 11 "Будівельно-інвестиційну групу "Атлант", власниками якої є колишні члени Партії регіонів.

Як повідомляє "Київвлада", будівля потребує ремонту після обстрілів з боку російських окупантів. За договором будівельна компанія до кінця цього року має замінити у будинку пошкоджені вікна, двері та плити балконів, виконати кладку зовнішніх стін, встановити віконні зливи та підвіконня, вивезти сміття. Як стало відомо, договір Гостомельська селищна військова адміністрація уклала без конкурсу, посилаючись на постанову Кабміну "про здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт та послуг в умовах воєнного стану".

За даними Clarity Project, в результаті участі в публічних закупівлях ТОВ "Будівельно-інвестиційна група "Атлант" уклало 8 договорів на 5,38 млн гривень. Виходить, що найбільший замовник – Гостомельська селищна військова адміністрація з поточним договором.

Три замовлення компанія отримала в межах Вінниці – від виконкому Вінницької міськради на капремонт туалетів та побутівки адмінбудівлі, від Вінницького національного медуніверситету ім. Пирогова для виконання поточного ремонту та постачання фарби. Інші чотири підряди у ТОВ "Будівельно-інвестиційна група "Атлант" отримала від держустанови "Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України" - на виконання поточних ремонтів.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Будівельно-інвестиційна група "Атлант" було засновано менш ніж чотири роки тому. Співзасновниками фірми – Олена Тузинська та Сергій Смотрич. Останній, як з'ясували ЗМІ, був депутатом Вінницької міськради від Партії регіонів. На місцевих виборах 2020 року балотувався в цю раду від забороненої сьогодні партії ОПЗЖ, проте так і не пройшов.

Олена Тузинська на місцевих виборах 2015 року балотувалася до Вінницької міськради від партії "Соціалісти", проте безуспішно.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, у Гостомелі під Києвом, в якому велися запеклі бої, російські окупанти завдали кілька прицільних ударів по житловому комплексу Покровський. Очевидці зняли та виклали в інтернет жахливі кадри обстрілу житлового будинку.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

129

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом