ФДМ хоче продати недобудований готель на балансі ЧАЕС у Славутичі

Фонд держмайна (ФДМ) України виставив на аукціон об'єкт незавершеного будівництва – готель на Привокзальній площі у Славутичі (Київська обл.) площею 14,3 тис. кв. м за 5,4 млн грн.

Згідно з оголошенням на сайті "ProZorro.Продажі", недобудований 8-поверховий готель розрахований на 274 місця. Готовність об'єкта становить 42%. Площа земельної ділянки під готелем становить 0,81 га, передає Інтерфакс-Україна.

Готель знаходиться на балансі Державного спеціалізованого підприємства "Чорнобильська АЕС".

За даними майданчика, аукціон відбудеться 14 серпня.

Як повідомлялося з посиланням на директора туристичної компанії Chornobyl Tour і Асоціації чорнобильських туроператорів Ярослава Ємельяненка, у 2019 році зону відчуження відвідало 124 тис. туристів, що на 67% більше, ніж в 2018 році.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Фонд держмайна України (ФДМ) в ході онлайн-аукціону в середу, 15 липня, продав київський готель "Дніпро" за 1,1 млрд грн.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

65

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом