Європейської компанії дозволили залучати інвестиції на український ринок нерухомості

Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку дала ліцензію європейської компанії Von der Heyden на створення закритого фонду, який має залучати інвестиції в український ринок нерухомості.

Як повідомляє Liga.net, посилаючись на повідомлення компанії, мінімальна інвестиція становитиме 250 тисяч євро. При цьому в Von der Heyden, відзначили, що вони першими за 10 років запустять іноземний фонд, який буде легально управляти активами на українському ринку нерухомості. У компанії підкреслили, що завдяки отриманій ліцензії зможуть залучити в Україну професійних інвесторів. Найбільш перспективними у компанії назвали міста Київ і Львів.

Згідно з попередніми прогнозами, інвестори фонду отримають двозначний рівень прибутковості в наступні сім років.

Як зазначається, компанія Von der Heyden працює на ринку нерухомості у восьми країнах світу і управляє активами, сума яких сягає 650 млн євро. Вона є "дочкою" мальтійської компанії Timan Investments Holdings.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, проєкт закону, що захищає права інвесторів перед недобросовісними забудовниками, був опублікований у понеділок, 5 жовтня, на сайті Мінрегіону. Як підкреслюють автори, він має очистити ринок нерухомості від різного роду будівельних пірамід і незаконних схем.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

43

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом