Дружина судді ВСУ купила дві квартири в ЖК Tetris Hall за "смішними" цінами

Дружина судді Верховного Суду України Богдана Львова Інна придбала дві квартири в ЖК Tetris Hall бізнес-класу, який розташований на вулиці Діловий, 1/2 у Печерському районі Києва за ціною, яка істотно відрізняється від ринкової.

Про це повідомили у Центрі протидії корупції.

Як уточнили в ЦПК, Інна Львова купила житло в одному з найдорожчих столичних комплексів ще у березні. Також вона придбала тут два паркомісця і два приміщення для зберігання велосипедів. Площа куплених квартир – 71 і 130 "квадратів".

Як пише забудовник: "Tetris Hall – це симбіоз архітектури модернізму, зручного місцезнаходження та сервісу високого рівня. Продумане планування будівель передбачає просторі квартири, двоповерхові пентхауси, містку парковку і технічні приміщення. У просторому лобі комплексу буде знаходиться ресепшн і цілодобовий консьєрж-сервіс".

"При цьому придбати квартири дружині судді вдалося досить вигідно. Ціна квадратного метра у Tetris Hall починається від 4 тисяч доларів, однак дружині Львова, судячи з декларації, квартири обійшлися 7 812 612 грн за 130 кв.м і 4 284 336 грн за 71 кв .м. тобто, фактично у 2 рази дешевше", – йдеться в розслідуванні

При цьому підкреслюється, що і таку вартість житла навряд чи б потягнула дружина судді, оскільки в доходах у неї за 2020 рік вказано лише 12 тисяч гривень. Богдан Львов в минулому році отримав 3,9 млн гривень зарплати.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві обікрали квартиру судді Солом'янського районного суду Вікторії Жовноватюк. Вона повідомила, що пов'язує пограбування з поданою деклараціэю про доходи. На думку судді, грабіжники вивчили податковий документ і вирішили, що можуть поживитися.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

95

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом