Вигідні умови кредитування в ЖК Нова Англія

Нові вигідні умови кредитування в ЖК Нова Англія від Глобус Банк діють із жовтня 2020 року.

Тепер придбати квартиру в комплексі можна під 5,9% річних на 3 роки при першому внеску від 50%.

Також доступний кредит на більший термін – 5 та 20 років. Річні відсотки в такому разі стартуватимуть від 9,9%.

Нагадаємо, житловий комплекс Нова Англія (забудовник Royal House) розташований в Голосіївському районі Києва на вулиці М. Максимовича, 24, біля метро "Васильківська". 14 будинків комплексу виконані в єдиному стилі англійської неокласики. Територія закрита та під охороною. Також на території комплексу розташовані дитячий садок та школа "Європейський колегіум".

Будинки першої черги будівництва: "Ліверпуль", "Кембридж", "Оксфорд" – вже введені в експлуатацію і заселені. Будинки другої черги будівництва: "Брістоль" та "Бірмінгем" – здані в експлуатацію і частково заселені. Будинки "Лондон" (п'ята черга будівництва), "Манчестер" та "Брайтон" (четверта черга будівництва) – зараз будуються, квартири доступні до придбання.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

81

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом