До звільненого Херсона вже повертаються АТБ та Rozetka

У звільнений від російських окупантів український Херсон повертаються компанії АТБ та Rozetka.

Як повідомив гендиректор АТБ-Маркет Борис Марков, у неділю, 20 листопада, відбулося відкриття першого магазину у деокупованому Херсоні. Поки він працює без водопостачання на воді, що привозять, а електрика подається від генераторів, зв'язок здійснюється завдяки Starlink. За словами Маркова, ще 2 магазини відновлять свою роботу з 23 листопада за таких самих умов.

У свою чергу, співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін розповів, що перше відділення онлайн-маркетплейсу відкриється також 23 листопада. "Доїхали. Довезли. Повернулися. Rozetka. Херсон. У середу відкриття", - написав він на своїй сторінці у соцмережах.

Як відомо, у Херсоні вже відкрилися перші відділення державних Ощадбанку та Приватбанку, а з 19 листопада прибув поїзд із Києва вперше з початку повномасштабного вторгнення росії до України.

Укрпошта з 21 листопада відновила відправку посилок до та з Херсона. За повідомленням держкомпанії, привозитимуться замовлення з інтернет-магазинів та аптек. У Херсоні наразі відкрито шість відділень Укрпошти.

11 листопада у Головному управлінні розвідки повідомили, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів – під вогневим контролем української армії. 12 листопада у звільненому Херсоні запрацювали законні обласна та міська військові адміністрації, а також СБУ та Нацполіція.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, ООН та Євросоюз нададуть Україні додаткові 35 млн євро на відновлення інфраструктури. Основна мета – – підтримати Україну, яка протистоїть російській військовій агресії.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

131

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом