До програми "єВідновлення" тепер можуть приєднатися генпідрядники

До держпрограми "єВідновлення" з 5 червня можуть приєднуватися будівельні компанії, які здійснюють торгівлю будівельними матеріалами або займаються ремонтом житла.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури.

Зокрема, йдеться про генеральних підрядників, магазини будівельних матеріалів, пиломатеріалів, скла, фарб та шпалер. Для участі у програмі потрібно заповнити заявку на порталі "Дія" у розділі "Послуги" - "Підприємництво".

Статус розгляду заявки відображається в режимі реального часу в особистому кабінеті на порталі. Повідомлення про приєднання до програми надходить на електронну пошту.

У свою чергу, до Мінцифри уточнили, що за програмою "єВідновлення" вже надійшло від населення 15,9 тис. заяв на отримання грошей для ремонту. Максимально можлива сума складає 200 тисяч гривень.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, уряд України днями запустив другий етап державної програми "єВідновлення", якою можуть скористатися українці, чиє житло було знищено або пошкоджено внаслідок агресії російських окупантів.

Подати заявку для отримання коштів за програмою "єВідновлення" можуть і ті, які не мають програми "Дія" у смартфоні. Тепер можна буде звернутися до ЦНАПу чи до органу соцзахисту у своїй громаді, і там допоможуть заповнити заявку.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

108

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом