Дизайн у стилі майя: незвичайне архітектурне рішення для мексиканського ресторану. Фото

В Гвадалахарі, одному з найбільших мексиканських міст, дизайнери розробили незвичайний інтер'єр у ресторані, зробивши його в стилі культури майя.

Як повідомляє Archdaily, розробники втілили у дизайні елементи з культури майя і світло-коричневі тони для стін і стелі.

За словами дизайнерів, концепція народилася зі сплаву традиційної місцевої кухні, культури і ландшафту. Зокрема, під час будівництва, в штукатурку підмішували фарбу пустельних відтінків, а стелю декорували традиційними візерунками племен майя.

Ресторан має низькі стелі і гладкі стіни, на які ніби були нанесені візерунки, але потім вони стерлися. На кухні у ресторані готують у кам'яних печах, а загальна атмосфера повинна створити відчуття перебування у печері.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, в мексиканському містечку Пуерто-Ескондідо, який розташований на узбережжі Тихого океану, архітектори створили житловий проект La Escondida. Він побудований за простій конструкції із залізобетону, блокових стін, цементу, піску і ребристих плит, що робить будівлі вкрай стійкими до землетрусів, які досить часто спостерігаються в цьому регіоні.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

156

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом