Дарницький комбінат будматеріалів звинуватили у нецільовому використанні землі

Дарницький комбінат будівельних матеріалів і конструкцій звинуватили у нецільовому використанні двох земельних ділянок, які розташовані у Дніпровському районі Києва.

Як повідомляє Киеввласть, Департамент містобудування та архітектури КМДА попросили перевірити наскільки комбінат законно використовує земельні ділянки на вулиці Маланюка.

За повідомленням секретаря комісії Київради з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Юрія Федоренка, підприємство порушило умови договору оренди. Так, комбінат так і не почав будівництво, таким чином ця земля використовується не за призначенням. При цьому вся вона виявилася завалена сміттям.

Федоренко попросив департамент КМДА надати містобудівні умови і обмеження, а також дозволи на будівництво на даних ділянках.

За наявною інформацією, термін оренди землі має закінчитися у березні цього року.

Як повідомляють НЕРУХОМІ, торік в червні Верховна Рада прийняла закон щодо планування у використанні земель, яким, зокрема, передбачається врегулювання питання встановлення меж і комплексного просторового планування територій громад.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

77

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом