ДАБІ видала дозвіл на реконструкцію Пейзажної алеї в Києві

Реконструкцію Пейзажної алеї в Києві схвалила Державна архітектурно-будівельна інспекція. Експертна організація ТОВ "Українська будівельна експертиза" дала позитивний відгук проєкту реконструкції, який коштував 4,2 млн гривень.

Відзначимо, що ще 1 квітня Київатодор підписав з компанією Ростдорстрой договір щодо реконструкції алеї за 110,7 млн гривень. Згідно з документом, фінансування передбачає виділення 93,5 млн гривень в цьому році і решти коштів – у 2021.

В ході реконструкції мають відремонтувати сходи, зміцнити схили від виникнення зсувів, прокласти нову дощову каналізацію, мережу освітлення, провести озеленення території, облаштувати спостережні майданчики і багато іншого.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, на 2021 рік у Києві заплановано реконструкцію головної вулиці столиці – Хрещатика. Міська влада планує розширити бульварну частину і відновити зелені насадження, особливо каштани.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

59

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом